ملاکا در آستانه فستیوال غذاهای سنتی

شهر ملاکا از 12 مارس میزبان بیش از 50 هزار گردشگر برای حضور در جشنواره غذاهای سنتی خواهد بود

پیش بینی شده است که چیزی بیش از 50 هزار بازدیدکننده در طول این فستیوال به شهر تاریخی و بندری ملاکا سفر کنند. برای اجرای این فستیوال سالیانه آشپزهایی از تمام اقوام مالزی برای پخت غذا دعوت می شوند و در مراسمی ویژه با نام تولدی دیگر انواع غذاهای محلی پخت و سرو می شود.

بر اساس اعلام وزارت توریسم این جشنواره از تاریخ 12 مارس با برنامه های متنوعی برای معرفی فرهنگ مالزی به شرکت کنندگان آغاز و تا روز 15 مارس ادامه خواهد داشت.

برای جذابیت بیشتر مراسم هر یک از بچه های حاضر در بخش های مختلف این فستیوال را با اسامی برگرفته از همین مراسم نامگذاری می کنند.

در پایان این مراسم نیز به طور معمول یک میهمانی ویژه برگزار و در طی آن بهترین غذا ها انتخاب می شوند.

مسئولین شهر ملاکا بر این باور هستند که این شهر که در واقع مهد تاریخ و تمدن مالزی محسوب می شود مستعدترین شرایط را برای جذب توریست دارد و از اینرو از هر فرصتی برای جذب توریست های داخلی و خارجی استفاده می کنند.

قرار است در مراسم امسال طولانی ترین رل برنجی که یکی از غذاهای سنتی مالزی است طبخ شود و از همین رو از مسئولین کتاب رکوردهای مالزی نیز دعوت شده تا در این مراسم حضور یابند و این رکورد را ثبت کنند.

همچنین تمهیدات لازم اندیشیده شده است تا در حاشیه این جشنواره ی دو روزه روش پخت غذاهای سنتی به علاقمندان آموزش داده شود.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد